Written on .

Ήρθε η ώρα να κλείσετε τις ειδοποιήσεις του κινητού σας

Ήρθε η ώρα να κλείσετε τις ειδοποιήσεις του κινητού σας

Εάν σας έλεγα ότι υπάρχει μια ολόκληρη φιλοσοφία πίσω από τις ειδοποιήσεις των κινητών, η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον εθισμό και την εξάρτηση από αυτό, θα με πιστεύατε;

Εάν σας έλεγα, επίσης , ότι με μια απλή κίνηση θα μπορούσατε να αποφύγετε τον εθισμό στο κινητό θα το κάνατε;

Απλά απενεργοποιήστε όλες τις ειδοποιήσεις στην αρχική σας οθόνη και θα απολαύσετε ανενόχλητοι όλες τις στιγμές της ζωής σας, χωρίς να «χάνετε» τις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Υπάρχει μια ολόκληρη επιστήμη πίσω από τις ειδοποιήσεις των κινητών τηλεφώνων, που βασίζεται στις αρχές της συμπεριφορικής ψυχολογίας.

  1. Τα έντονα χρώματα και φώτα που εμφανίζονται, μαγνητίζουν ασυνείδητα το ανθρώπινο βλέμμα, πριν προλάβει να δράσει το συνειδητό κομμάτι του εγκεφάλου.
  2. Ο ήχος των ειδιποιήσεων βασίζεται σε ηχητικές συχνότητες παρόμοιες με το κλάμα ενός μώρου, εφόσον είναι αποδεδειγμένο ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ευαίσθητος στο κλάμα ενός μωρού.

Μπορείτε να έχετε όσες εφαρμογές επιθυμείτε αλλά θα τις τσεκάρετε, όχι όταν το αποφασίζει ο δημιουργός μιας εφαρμογής, αλλά όταν το αποφασίζεται συνειδητά. Πρακτικά αυτό θα γλυτώσει εσάς και τα παιδιά σας από τον αναπόφευκτο εθισμό στα κινητά τηλέφωνα.

Ας υποδεχτούμε την ησυχία και συνεπώς την ηρεμία…