Υπηρεσίες

Τι είδους υπηρεσίες παρέχω;

Παρέχω θεραπευτικές συνεδρίες χρησιμοποιώντας μια συνθετική προσέγγιση, η οποία περιέχει ένα μεγάλο εύρος ψυχολογικών θεωριών. Κάθε άτομο είναι μοναδικό και για αυτό δεν χρησιμοποιώ αποκλειστικά μια μέθοδο ή θεωρία. Αντιθέτως, εξατομικεύω τη θεραπευτική μου προσέγγιση αναλόγως τις μοναδικές ανάγκες του κάθε ανθρώπου με τον οποίο δουλεύω.

Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες που παρέχω με σκοπό την προσωπική βελτίωση και επίτευξη στόχων είναι οι εξής:

 • Ατομική Ψυχοθεραπεία
  η οποία σημαίνει τη θεραπεία των διαπροσωπικών και ψυχολογικών δυσκολιών και προβλημάτων ενός ατόμου, χρησιμοποιώντας ειδικές ψυχολογικές μεθόδους και προσεγγίσεις. Είναι η δημιουργία ενός «χώρου» και «χρόνου» όπου ο κάθε άνθρωπος θα νιώθει ασφαλής να συζητήσει και να βρει λύσεις σε θέματα που τον απασχολούν.

 • Συμβουλευτική ζεύγους
  η οποία αφορά ζευγάρια τα οποία θέλουν να βελτιώσουν την επικοινωνία και τη σχέση τους. Άτομα που επιλέγουν συνειδητά κάθε μέρα τον σύντροφό τους και θέλουν να εξελίξουν τη διαπροσωπική σχέση τους.

 • Συμβουλευτική γονέων
  για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων του να είσαι γονέας. Το ταξίδι της μητρότητας και της πατρότητας είναι πολύ απαιτητικό και χρειάζεται πέρα από ψυχολογική στήριξη, πρακτικότητα και άμεση εφαρμογή θεραπευτικών τεχνικών για την επίτευξη της ισορροπίας μέσα στην οικογένεια.

 • Ψυχοθεραπεία παιδιών
  τα οποία «φωνάζουν» με τη συμπεριφορά τους ότι χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα βαδίζοντας στο μονοπάτι της παιδικής ηλικίας. Το παιχνίδι, η ζωγραφική, η μουσική, τα οπτικοακουστικά μέσα, τα παραμύθια και πάνω από όλα η αποδοχή, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ανθίσει ένα παιδί.

 • Ψυχοθεραπεία εφήβων
  είναι η θεραπεία ενός παιδιού το οποίο βιώνει τη μεταβατική περίοδο προς την ενηλικίωση με δυσκολίες και προβλήματα, τα οποία πολλές φορές το ακολουθούν και στην ενήλικη ζωή. Οι ισορροπίες με τους εφήβους είναι λεπτές και οι χειρισμοί απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση και προσαρμοστικότητα.

 • Επαγγελματικός Προσανατολισμός
  ο οποίος αφορά εφήβους οι οποίοι δυσκολεύονται να επιλέξουν το επάγγελμα που τους ταιριάζει και ενήλικες οι οποίοι αναζητούν αλλαγή καριέρας. Χρησιμοποιείται το Άριστον Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, το οποίο είναι ιδιαίτερα αναλυτικό και συγκεκριμένο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας.

Νότα Ζέρβα Ψυχολόγος MSc

Μaster of Science in Developmental Psychology, University of Lancaster, UK

Είμαι Ψυχολόγος Msc – Developmental Psychologist με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας, δουλεύοντας με άτομα με μεγάλο εύρος θεμάτων. Έχω ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις οικογένειες, τα παιδιά και τους εφήβους και επικεντρώνομαι στο άγχος, στην κατάθλιψη και στα τραυματικά γεγονότα.

Περισσότερα

Τοποθεσία

Λ. Κηφισιας 228
Κηφισια
Τ.Κ.14561 - Αθηνα

Εύκολη πρόσβαση μέσω των Μ.Μ.Μ.

Μετρό: στάση Κηφισιά, Γραμμή 1 (ΗΣΑΠ)

ΟΑΣΑ: στάση Πλ. Πλατάνου, 550, Α7

Περισσότερα

Επικοινωνία

210 8014512
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Εξαιτίας της φύσης της δουλειάς μου, πολλές φορές δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα σε ένα τηλεφώνημα. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, δεν μιλάω στο τηλέφωνο. Όμως θα επιστρέψω την κλήση σου, με την πρώτη ευκαιρία.

Περισσότερα


Copyright 2018 Νότα Ζέρβα Ψυχολόγος MSc | All Rights Reserved | Powered by Webgear - Κατασκευή Ιστοσελίδων.