Ποιους βλέπω

Ποιους βλέπω;

Νιώθεις κάποιες φορές αδύναμος,-η στις προκλήσεις της ζωής;
Αν ναι, τότε δεν είσαι μόνος,-η!

Μαζί μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να ξεριζώσουμε αρνητικές πεποιθήσεις και σκέψεις, οι οποίες λειτουργούν ως εμπόδια στο μονοπάτι προς μια πιο υγιή, χαρούμενη και γεμάτη ικανοποίηση ζωή. Ασχολούμαι με άγχος, κατάθλιψη, εξαρτήσεις, φοβίες, κρίσεις πανικού, διαπροσωπικές σχέσεις, πένθος, υιοθεσίες και διαζύγια.

Επίσης, εργάζομαι με άτομα που αναζητούν περαιτέρω προσωπική ανάπτυξη, επαγγελματικό προσανατολισμό και με ζευγάρια ή γονείς που χρειάζονται συμβουλευτική. Στο γραφείο μου έρχονται οικογένειες, παιδιά, έφηβοι και ενήλικες.

Νότα Ζέρβα Ψυχολόγος MSc

Μaster of Science in Developmental Psychology, University of Lancaster, UK

Είμαι Ψυχολόγος Msc – Developmental Psychologist με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας, δουλεύοντας με άτομα με μεγάλο εύρος θεμάτων. Έχω ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις οικογένειες, τα παιδιά και τους εφήβους και επικεντρώνομαι στο άγχος, στην κατάθλιψη και στα τραυματικά γεγονότα.

Περισσότερα

Τοποθεσία

Λ. Κηφισιας 228
Κηφισια
Τ.Κ.14561 - Αθηνα

Εύκολη πρόσβαση μέσω των Μ.Μ.Μ.

Μετρό: στάση Κηφισιά, Γραμμή 1 (ΗΣΑΠ)

ΟΑΣΑ: στάση Πλ. Πλατάνου, 550, Α7

Περισσότερα

Επικοινωνία

210 8014512
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Εξαιτίας της φύσης της δουλειάς μου, πολλές φορές δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα σε ένα τηλεφώνημα. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, δεν μιλάω στο τηλέφωνο. Όμως θα επιστρέψω την κλήση σου, με την πρώτη ευκαιρία.

Περισσότερα


Copyright 2018 Νότα Ζέρβα Ψυχολόγος MSc | All Rights Reserved | Powered by Webgear - Κατασκευή Ιστοσελίδων.